Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujientes de batata y remolacha
- 70 g de batata en rodajas de aprox. 2 mm
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal en escamas
- 70 g de remolacha cruda en rodajas de aprox. 2 mm
Crema
- 1 chalota (aprox. 30 g) en mitades
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva y algo más para decorar
- 400 g de ramilletes de coliflor
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de semillas variadas (pipas de girasol y calabaza, sésamo, amapola, etc.)
- 600 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema de coliflor y brócoli
40 Min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de judías verdes
35min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30 min