Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 - 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco
- 480 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 240 g di pasta secca di farina di lenticchie (cottura 6 minuti)
- 250 g di gamberetti, puliti e sgusciati
- 1 pezzettino peperoncino piccante fresco, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Linguine ai gamberoni
30 min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Trofie yogurt e gamberetti
20 min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min
Pasta risottata alle vongole
1h