Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 2 EL Kapern, abgetropft (Nonpareilles)
- 30 g Limettensaft
- 1 TL Puderzucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 1 EL Sesam, geschält, geröstet
- 100 g Olivenöl, mild
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 10 Jakobsmuscheln
- 400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1457 kJ / 348 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min