Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 600 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
- 500 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1h 35 min
Wurstel e patate speziate
1 Std. 5 Min
Wurstel vestiti
40 Min
Pasta gratinata
50 Min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Gratin di patate
50 Min
Zuppa di latte
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Pasta al forno veloce
45 Min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min