Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 600 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
- 500 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Rigatoni affumicati
25 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Gratin di patate
50 menit
Pasta sfiziosa
30 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta al forno veloce
45 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1j
Pasta al forno classica
1j 30 menit