Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 600 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
- 500 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 Min
Pasta al forno vegetariana
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Rigatoni affumicati
25min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Pasta sfiziosa
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta al forno veloce
45 Min
Pasta al forno classica
1h 30min