Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Zabaglione
15min
Beerenschaum
10min
Forellenmousse
5min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Karamellcreme (Flan)
3hod.
Filet Wellington mit Maronen
1h
Edelfischragout
35min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h