Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 godz. 30 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Crème brûlée
6h
Panna Cotta
5 godz.
Zabaglione
15 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h