
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 320 kcal / 1342 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3hod. 45min
Panna Cotta mit Honigmelone
5hod. 15min
Focaccia di Mandorla
2hod.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4hod. 40min
Crème brûlée
2hod. 30min
Crème brûlée
6hod.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Panna Cotta
5hod.
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5hod. 30min
Limoncello-Creme
5hod.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4hod. 40min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7hod.