Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Crème brûlée
6 godz.
Panna Cotta
5h
Limoncello-Creme
5h
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Zabaglione al Prosecco
15min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.