Panna cotta mit Espresso-Karamell
TM6 TM5

Panna cotta mit Espresso-Karamell

4.3 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g Zucker
  • 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
  • 4 Blätter weiße Gelatine
  • Wasser zum Einweichen
  • 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
  • 400 g Sahne
  • 150 g Himbeeren
  • 6 Aprikosen, in Spalten
  • 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1342 kJ / 320 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
26 g
Tuk
21 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty