Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta
5 Std.
Zabaglione
15 min
Bayerische Creme
8 Std.
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min