Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 440 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe bombée de pâte de pistache
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 4 g de sucre en poudre
- 45 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g de farine T55
- 3 œufs
Le glaçage
- 400 g de glaçage pour gâteau (fondant)
- 1 c. à café rase de pâte de pistache
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 528 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Religieuse au café
4sa 40 dk
Fraisier
15 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Bonbons chocolat viennois
50min
Paris-Brest
3 Std.
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 godz. 15 min
Saint-Honoré
3 Std.
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Macarons à la vanille
3 Std.
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min