Kompatibilní verze
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau aux noix
- 80 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 150 g de cerneaux de noix
- 80 g de sucre roux
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La ganache
- 150 g de panais, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3453.3 kJ / 831.5 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 60.8 g
- Nasycený tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 221.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donuts au chocolat
3h 25 min.
Baklava doré
25 godz. 25 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
New York roll à la pistache
1h 30min
Coupe dalgona caramel
12óra 45p
Mille-feuille chocolat-caramel
3h 30min
Coupe infernale
12óra 45p
Eclairs à la pistache
4h 30 min
Sachertorte à étages
8 Std. 10 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Naked cake aux framboises
1h 30min
Choux chantilly et fruits rouges
2h