Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 1600 gramů vody
- 650 gramů brambor, moučných, malých (4–5 cm)
- 3 čajové lžičky soli
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů červené papriky
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 10 gramů olivového oleje
- 80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě
- 20 gramů oliv, pez pecek
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 1 žloutek
- 2 vejce
- 14 malých mozzarellových kuliček
- 100 gramů panko strouhanky
- 100 gramů oleje na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1204.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kváskový chléb
16 Std. 30 Min
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Plněné středomořské bagety
3h 10min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Tahini
25 Min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Klasický bratwurst
3 Std. 30 Min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2 Std.
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 Min
Focaccia s cibulí
2 Std. 20 Min
Aïoli
5 Min
Celozrnný chléb
3 Std.