Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di cozze pulite
- 1000 g di vongole pulite
- 4 canocchie
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- ½ peperoncino rosso senza semi
- 40 g di scalogno a pezzi
- 350 g di spaghetti o linguine
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 150 g di filetti di pesce bianco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 347 g
- Sacharidy
- 67.4 g
- Tuk
- 32.4 g
Alternativní recepty
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 Std. 10 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti cozze e limone
55 min
Riso ai frutti di mare
1h 40 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Cavatelli ai frutti di mare
1h