Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di cozze pulite
- 1000 g di vongole pulite
- 4 canocchie
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- ½ peperoncino rosso senza semi
- 40 g di scalogno a pezzi
- 350 g di spaghetti o linguine
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 150 g di filetti di pesce bianco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 347 g
- Sacharidy
- 67.4 g
- Tuk
- 32.4 g
Alternativní recepty
Pasta risottata alle vongole
1sa
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghetti al polpo
1sa 10 dk
Cavatelli ai frutti di mare
1sa
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1sa 30 dk
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Sugo di cozze e vongole
1sa 20 dk
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle ai funghi
1sa
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti cozze e limone
55min