Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di bocconcini di carne di maiale (1x2 cm)
- 150 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1x2 cm)
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1x2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di vino bianco secco
- 450 g di passata di pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
Riso e piselli
- 200 g di piselli surgelati
- 400 g di riso Carnaroli
Salsiccia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce di maiale
- 2 uova sode a fettine
- 2 uova
- 50 g di provola a tocchetti
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 g di provola a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2290.2 kJ / 547.4 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 25.8 g
Alternativní recepty
Gattò di patate
1h 30min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Gattò di patate
1h 30min
Pastiera
15u.
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Tortano speck e fontina
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min