
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
- 4 jajka
- 1 łyżeczka bułki tartej (volitelně)
- 1 szczypta soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 200 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka)
- 500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porcje
- Kalorie
- 649 kcal / 2715 kJ
- Protein
- 50.1 g
- Tuk
- 45.4 g
- Sacharidy
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zielona shakshuka na Varomie
30min
Frittata cukiniowa
40min
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
25min
Frittata z cukinią
55min
Zielone omleciki z Varomy
40min
Frittata Caprese
30min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50min
Bazyliowe knedle z ratatouille
40min
Zapiekanka ryżowa z warzywami
1hod.
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1hod. 20min
Fasolka na ciepło z jajkami z Varomy
40min
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40min