Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 150 g de pulpa de calabaza de castilla, pelada y en trozos (2 cm)
- 650 g de leche
- 60 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo, y un poco más para espolvorear
- 4 cdita de café soluble
- 1 ½ cditas de cocoa en polvo
- 1 pizca de jengibre en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 94 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frappuccino
5 min
Horchata de avena
10min
Frappé de café sin lácteos ni azúcar añadida
6h 5min
Carlota de limón
5h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min
Hot cakes
40 Min
Agua de Horchata
10min
Café helado con cardamomo
1 Std. 10 Min
Pumpkin spice latte
20 min
Nieve de frutas
10min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min
Chocolate santafereño
10min