![Pechuga de pato y romeritos con mole al Vacío TM6 Pechuga de pato y romeritos con mole al Vacío TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82dd8b67-756a-42ab-aa6f-a2d6b396d9c9/Derivates/cec098f4-245d-4150-861a-924275395213.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mole
- 1 chile guajillo, sin tallo, sin semillas
- 1 chile pasilla, sin tallo, sin semillas
- 80 g de chocolate amargo
- 30 g de almendras
- ½ cdita de canela en polvo
- 30 g de cebolla
-
30
g de masa de maíz, (hidratada)
nebo 1 tortilla de maíz, en trozos - 60 g de agua
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua, para Limpiar
- vinagre, para Limpiar
- 200 g de romeritos, limpios, sólo las hojas
- 500 - 600 g de pechuga de pato sin piel, sin hueso, (partida en dos)
- ½ cdita de sal
- 1 cda de mantequilla
- 2 rebanadas de naranja
Al vacío
- 1400 g de agua, sin rebasar el límite máx. de 2,2 L
- 1 cda de jugo de limón
- aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3108 kJ / 740 kcal
- Protein
- 77.5 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 6453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sal de romero
5 menit
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1 Std. 10 Min
Mazapanes de cacahuate
35min
Huevos pintados (rojizo)
55 Min
Cerveza de jengibre
25h 30 min
Mazapán de cacahuate
1h 20min
Arroz con leche
3 Std.
Helado de Pasta de Morelia
10 min
Salsa bruja
5 menit
Cremoso de chiles en nogada
45min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20min