Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 350 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Croziflette
1h 25 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Flan de poireau et pancetta
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min