Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 350 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Risotto courgette et bacon
35min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1 Std.
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 Min
Flan de poireau et pancetta
35min