Crozets au bacon, poireau et champignons

Crozets au bacon, poireau et champignons

3.3 152 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 1 poireau en tronçons de 1 cm
  • 1 oignon pelé
  • 180 g de crozets rincés
  • 200 g de champignons de Paris frais en lamelles épaisses
  • 150 g de bacon taillé en lardons
  • 100 g de vin blanc
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 brins de persil frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 c. à soupe de parmesan râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20 g
Kalorie 1469 kJ / 350 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...