Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Codornices escabechadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 zanahorias en rodajas de 5 mm (aprox. 100 g)
- 150 g de cebolla en juliana
- 3 dientes de ajo en láminas
- 4 codornices
- 100 g de vinagre de manzana
- 50 g de vinagre de arroz
- 50 g de vinagre de jerez
- 50 g de zumo de naranja
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de romero fresco
- 1300 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 bandeja de cubitos de hielo
Emulsión de patata
- 500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de patatas harinosas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de nata
- ½ trufa negra fresca en trocitos (aprox. 10 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- ½ trufa negra fresca en láminas (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 280.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Truchas en escabeche
12h 30min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Merluza a la koskera
45 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bonito en escabeche
24h 25min
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.
Tigres
1h
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Níscalos guisados
30 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min