
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 3 fili di erba cipollina fresca a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 4 g di pepe rosa in grani
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 50 g di gambo di sedano a rondelle
- 200 g di mela Granny Smith sbucciata e a cubetti (1 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 400 g di tonno fresco a tocchetti (1-2 cm)
- foglia di sedano a piacere
- 1 lime le zeste
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 125.6 kcal / 525.6 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 0.1 mg
Alternativní recepty
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1hod.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Blinis con burrata e scampi
1hod.
Scampetti con maionese alla senape
30min
Crema di patate con polpo
1hod.
Guacamole Tex-Mex
10min