Sous vide chicken liver pâté (TM6)

Sous vide chicken liver pâté (TM6)

4.6 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
575 g

Suroviny

  • chicken livers trimmed
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
  • freshly squeezed lemon juice
    3 tsp
  • lean smoked bacon cut into pieces
    120 g
  • eschalots (approx. 5), cut into half
    100 g
  • unsalted butter
    170 g
  • Madeira wine (see Tips)
    70 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • crackers or toast, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 575 g

Sodík 1187 mg
Protein 104.1 g
Kalorie 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
Tuk 209.7 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 111.4 g
Sacharidy 34.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...