Zařízení & příslušenství
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
575 g
Suroviny
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 575 g
Sodík
1187 mg
Protein
104.1 g
Kalorie
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Tuk
209.7 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
111.4 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chilli oil
25min.
Green mussels in wine and garlic sauce
45min.
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48hod. 20min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min.
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min.
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min.
Gin-cured ocean trout salad
30hod. 20min.
Italian sausages
40min.