Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 575 g
- Kalorie
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 209.7 g
- Nasycený tuk
- 111.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1187 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Beurre blanc
15 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Pâtè with Riesling
3hod.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Chicken liver pâté
2hod. 20min