
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken livers trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 575 g
- Kalorie
- 2507.3 kcal / 10490.6 kJ
- Protein
- 104.1 g
- Tuk
- 209.7 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 111.4 g
- Sodík
- 1187 mg
Alternativní recepty
Scallops and prawns with XO butter
50min
Chilli crunch (TM6)
30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Christmas tiramisu
24hod. 20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Brandy custard (TM6)
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Scallops with pea purée
25min
Hollandaise sauce (TM6)
15min