Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 575 g
- Kalorie
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 209.7 g
- Nasycený tuk
- 111.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1187 mg
Alternativní recepty
Chicken and port pâté
1h 30min
Prawn and saffron arancini
25h
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Chicken stock powder
6h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Squid ink pasta
1h
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min