![Sous vide chicken liver pâté (TM6) Sous vide chicken liver pâté (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df32a482-a168-4a56-8003-7bbeebdde6f6/Derivates/40d7d126-78c8-44bc-b3b6-2593f2d4ea6f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 575 g
- Kalorie
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 209.7 g
- Nasycený tuk
- 111.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1187 mg
Alternativní recepty
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Celery leaf gremolata
5 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min