Zařízení & příslušenství
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
14 portions
Suroviny
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
275.6 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
37.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rose gold baking
21 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
Steamed chocolate cake with whipped cream
1hod. 10min.
Aloha Carrot Cake
1hod. 20min.
Gerbeaud Cakes (Metric)
1hod. 20min.
Focaccia
2hod. 5min.
Rustic bread
2hod.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26hod. 15min.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2hod. 15min.
Apricot liqueur
30min.
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2hod. 15min.
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1hod. 30min.