Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
TM6 TM5 TM31

Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Dough

  • 230 g milk
  • 60 g salted butter, cut into pieces
  • 20 g white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 egg
  • 500 g plain flour
  • 1 tsp salt

Ricotta filling

  • 500 g ricotta (see Tips)
  • 50 g white sugar
  • 80 g dark chocolate chips
  • 40 g candied citrus peel (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 egg yolk, lightly beaten

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1210.5 kJ / 288.2 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
37.5 g
Tuk
10.8 g
Nasycený tuk
6.4 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
275.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty