Kompatibilní verze
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 275.6 mg
Alternativní recepty
Freeform bread with filling
1h 35min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Žádné hodnocení
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Hugo Spritz
25h 10min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Croissants
16 godz.
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Ghost biscuits
1h 15min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10p
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Spanish flan
7 Std. 55 Min