Kompatibilní verze
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 275.6 mg
Alternativní recepty
Steamed lemon cake
2h 20min
Rugalach
1 Std. 55 Min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Almond pastry
25min
Marble cake
2 godz.
Alphabet cupcakes
25 godz. 30 min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Easy brioche
1h 50min