Zařízení & příslušenství
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
14 portions
Suroviny
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
275.6 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
37.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rose gold baking
21 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Melting moments with strawberry cream
45min.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min.
Crunchy caramel ice cream slice
24hod. 35min.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min.
Walnut and coffee cream muffin
55min.
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Steamed Molotof
30min.
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30hod.
Green onion flatbreads
55min.
Kimchi butter
1hod. 10min.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min.