Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

3.5 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
14 portions

Suroviny

Dough
  • milk
    230 g
  • salted butter cut into pieces
    60 g
  • white sugar
    20 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • egg
    1
  • plain flour
    500 g
  • salt
    1 tsp
Ricotta filling
  • ricotta (see Tips)
    500 g
  • white sugar
    50 g
  • dark chocolate chips
    80 g
  • candied citrus peel (see Tips)
    40 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg yolk lightly beaten
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 275.6 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1210.5 kJ / 288.2 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...