Zařízení & příslušenství
Sabayon
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
21.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
953.2 kJ /
227 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
32.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27hod. 35min.
Sangria ginger punch
1hod. 5min.
Crème brûlée
7hod.
Tiramisu
5hod. 20min.
Profiteroles
2hod.
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1hod.
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min.
Pavlova
6hod.