Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1402.6 mg
Alternativní recepty
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Risotto verde
45 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Asparagus risotto
40min
Polenta
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Saffron arancini
25h 25 min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Duck and cherry salad
45 Min