Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1402.6 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Polenta
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min