Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3300 kJ / 788 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Jambalaya de poulet
40 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Riz cantonais
30 min
Chili Con Carne
30 min
Petit salé aux lentilles
55min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Mojito à la bière
5min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Cake jambon et boursin
50min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h