
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 788 kcal / 3300 kJ
- Protein
- 73 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 49 g
Alternativní recepty
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Riz cantonais
30min
Petit salé aux lentilles
55min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1hod.
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1hod.
Cabillaud au chorizo
35min
Chili Con Carne
30min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.