Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3300 kJ / 788 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Petit salé aux lentilles
55 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Riz cantonais
30 Min
Curry de poulet et riz
40min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Filet mignon à la provençale
55 Min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min