Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3300 kJ / 788 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 Std.
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.