
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de pan blanco duro
- 60 g de anacardos tostados sin sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 226 kcal / 945 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 726 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1hod. 30min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1hod.
Pastel de patata con kale
1hod. 40min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1hod. 20min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2hod.
Sopa de coliflor al curry
40min
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1hod.
Estofado de berenjena picante
30min