Hinojo "a la parmesana"

Hinojo "a la parmesana"

4.4 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 raciones

Suroviny

  • 120 g de pan blanco duro
  • 60 g de anacardos tostados sin sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 diente de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 726 mg
Protein 5 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...