Hinojo "a la parmesana"

Hinojo "a la parmesana"

4.6 19 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 25min
6 raciones

Suroviny

  • de pan blanco duro
    120 g
  • de anacardos tostados sin sal
    60 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • diente de ajo
    1
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
    700 - 800 g
  • de tomate triturado en conserva
    800 g
  • de albahaca fresca
    3 - 4 ramitas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Protein 5 g
Tuk 13 g
Sacharidy 26 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 726 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...