
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 190 gramů žitného zrní
- 190 gramů pšeničného zrna
- 130 gramů cukrového sirupu
- 500 gramů podmáslí
- 60 gramů droždí
- 2 čajové lžičky soli
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů lněných semínek
- 70 gramů sezamových semínek
- 50 gramů slunečnicových semínek
- 100 gramů celých lískových ořechů
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 323 kcal / 1352 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná brioška
2hod.
Amarantová mouka
5min
Pšeničná mouka
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12hod. 15min
Rustikální chléb
2hod.
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min
Celozrnné knedlíky s burisony
50min
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min
Pivní chléb
3hod. 40min
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min
Žitný chléb
3hod. 50min