Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 190 gramů žitného zrní
- 190 gramů pšeničného zrna
- 130 gramů cukrového sirupu
- 500 gramů podmáslí
- 60 gramů droždí
- 2 čajové lžičky soli
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů lněných semínek
- 70 gramů sezamových semínek
- 50 gramů slunečnicových semínek
- 100 gramů celých lískových ořechů
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žitný chléb
3h 50 min
Celozrnný chléb z páry
2h
Chléb s chilli
4h 30min
Špaldová mouka
5 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Rustikální chléb
2h
Žitné placky
2h 10min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45 min
Český chléb z žitného kvásku
15 godz. 30 min
Chléb
1h 40 min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min