Zařízení & příslušenství
Rýnský tmavý chléb
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
12 plátků
Suroviny
Příprava
-
190 gramů žitného zrní
-
190 gramů pšeničného zrna
-
130 gramů cukrového sirupu
-
500 gramů podmáslí
-
60 gramů droždí
-
2 čajové lžičky soli
-
250 gramů hladké mouky
-
70 gramů lněných semínek
-
70 gramů sezamových semínek
-
50 gramů slunečnicových semínek
-
100 gramů celých lískových ořechů
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
11.3 g
Kalorie
1352 kJ /
323 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
7.2 g
Sacharidy
45.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Makový chléb
2h 20min
Müsli chléb
1h 30min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Louhovaná srdíčka
1h
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2h 40min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3h 30min
Celozrnné housky
2h
Rustikální chléb
2h
Celozrnný chléb z páry
2h
Žitný chléb
3h 50min
Tvarohové housky
1h 50min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min