
Zařízení & příslušenství
Rýnský tmavý chléb
Příprava 5min
Celkový 1hod. 30min
12 plátků
Suroviny
Příprava
-
žitného zrní190 gramů
-
pšeničného zrna190 gramů
-
cukrového sirupu130 gramů
-
podmáslí500 gramů
-
droždí60 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
hladké mouky250 gramů
-
lněných semínek70 gramů
-
sezamových semínek70 gramů
-
slunečnicových semínek50 gramů
-
celých lískových ořechů100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
323 kcal /
1352 kJ
Protein
11.3 g
Tuk
10.5 g
Sacharidy
45.3 g
Vláknina
7.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min
Chléb s chilli
4hod. 30min
Domácí ricotta
1hod. 15min
Rustikální chléb
2hod.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min
Bulky připravované v páře
2hod. 10min
Celozrnné housky
2hod.
Celozrnný chléb z páry
2hod.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min
Žitný chléb
3hod. 50min
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min