
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh tarragon leaves only
- 1 spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
- ½ tsp whole black peppercorns
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar to taste
- 2 tbsp dry white wine
- 3 egg yolks
- 1 pinch salt to taste
- 150 g unsalted butter cut into cubes, softened
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 342.2 kcal / 1437.1 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 35.4 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Sodík
- 48.8 mg