Béarnaise sauce
TM6 TM5 TM31

Béarnaise sauce

3.6 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
  • 2 tbsp dry white wine
  • 3 egg yolks
  • 1 pinch salt, to taste
  • 150 g unsalted butter, cut into cubes, softened

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1437.1 kJ / 342.2 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
1.6 g
Tuk
35.4 g
Nasycený tuk
21.2 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
48.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty