Zařízení & příslušenství
Béarnaise sauce
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
dry white wine2 tbsp
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
unsalted butter cut into cubes, softened150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
48.8 mg
Protein
3 g
Kalorie
1437.1 kJ /
342.2 kcal
Tuk
35.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
21.2 g
Sacharidy
1.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chocolate mousse soufflés
55min.
Crème brûlée
7hod.
Hollandaise sauce
15min.
Butter chicken
55min.
Meatloaf with red sauce
1hod. 15min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Basil pesto
10min.
Béchamel sauce
20min.
Quiche Lorraine
45min.
Gluten free chicken and leek pies
3hod. 20min.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Classic mushroom risotto
30min.