Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

3.5 19 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 10min
4 portions

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only
    3 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
    1
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • white wine vinegar to taste
    1 - 2 tbsp
  • dry white wine
    2 tbsp
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • unsalted butter cut into cubes, softened
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 342.2 kcal / 1437.1 kJ
Protein 3 g
Tuk 35.4 g
Sacharidy 1.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 21.2 g
Sodík 48.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...