Béarnaise sauce

3.5 19 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only
    3 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
    1
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • white wine vinegar to taste
    1 - 2 tbsp
  • dry white wine
    2 tbsp
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • unsalted butter cut into cubes, softened
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 48.8 mg
Protein 3 g
Kalorie 1437.1 kJ / 342.2 kcal
Tuk 35.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 21.2 g
Sacharidy 1.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...