Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
- ½ tsp whole black peppercorns
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 2 tbsp dry white wine
- 3 egg yolks
- 1 pinch salt, to taste
- 150 g unsalted butter, cut into cubes, softened
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437.1 kJ / 342.2 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 48.8 mg
Alternativní recepty
Tartare sauce
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Hollandaise sauce
15min
Mushroom risotto
30 min
Chocolate mousse
3h 20min
Béchamel sauce
20 min
Quiche Lorraine
45 min
Béarnaise sauce
20 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Peppercorn sauce
20 min
Pavlova
6 Std.