Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di fagiolini verdi freschi, lavati, spuntati e a metà
- 150 g di peperone rosso, lavato, pulito e a strisce (0.5 cm)
- 200 g di ravanelli rossi, puliti e a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di lattuga verde tipo iceberg, a strisce (0.5 - 1 cm)
- 150 g di mais dolce in scatola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Carciofi romani gratinati
45 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min