![Pește gras sous-vide Pește gras sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9464a6fe-2c2c-44e7-8b73-eb5124b89962/Derivates/258973c4-e955-4564-a6ad-c44f4764a3e3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fileuri de pește, cu sau fără piele, gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1450 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Salată de alac, cu oțet balsamic
20min
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Pas d’évaluation
Dovleac copt și tocăniță de vită
3 Std.
Înghețată mexicană de ciocolată fără lactate
12h 20min
Curcubeu la micul dejun
Pas d’évaluation
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Salată de căpșune cu vinegretă Xeres caramelizată
Pas d’évaluation
Sparanghel sous-vide cu ouă poșate
Pas d’évaluation
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1j
Trio de orez, pește și legume
35min