Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 10 - 12 filets de rouget
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1127 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Lotte à la provençale
50 Min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Tartare de bar
10 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 λεπτ.
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Blanquette de cabillaud
55min