Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (volitelně)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (volitelně)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1429 kJ / 342 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 309 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Braised pork belly
55min
Pumpkin Soup
25min
Yam Rice
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Sesame Crème
10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min