Zařízení & příslušenství
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
184.2 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tuk
31.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1hod. 15min.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min.
Beetroot Carpaccio
20min.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min.
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1hod. 20min.
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1hod. 35min.
Angolan fish stew (Calulu)
50min.
Monkfish tagine with preserved lemon
1hod. 35min.
Hot orange chocolate on a stick
2hod. 50min.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.