Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 184.2 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Žádné hodnocení
Kedgeree
45 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Aperol® Spritz
10 Min
Chicken liver pâté
2u. 20min