Zařízení & příslušenství
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
184.2 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tuk
31.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1hod. 15min.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1hod.
Spiced pear jam and chorizo
1hod. 35min.
Curried kraut
Žádné hodnocení
Mustard Dill Sauce
2hod. 15min.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2hod. 15min.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2hod. 15min.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1hod. 20min.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min.