Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
nebo 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 508 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 59.5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sucré salé de porc aux figues
13sa
Filet mignon exotique
35 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1 godz.
Filet mignon aux pruneaux
1 godz.
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Poulet aux pêches jaunes
30 min
Sauté de porc à l'orange
1 godz.
Filet mignon aux nectarines
40 Min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 Min