Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
nebo 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 508 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 59.5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 godz. 10 min
Poulet au lait d'amande
50 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Filet mignon exotique
35 min
Epaule de veau à la normande
1h
Filet de poulet sauce à la pêche
35 min
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50 min
Brochette tricolore de saumon
30 min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min