Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
nebo 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 508 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 59.5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Filet mignon exotique
35 Min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Filet de veau aux mirabelles
50 Min
Boulettes de veau aux herbes
30 Min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45min
Porc aux abricots secs
55min
Sauté de porc à l'orange
1h
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Sauté de dinde aux abricots secs
50 Min