Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (volitelně)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Poulet au poireau en croûte
1h 15min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Champignons farcis
45min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Ramequins de poisson créole
30min
Parmentier de carotte au poisson
1h