Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (volitelně)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de lieu noir
45min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Gratin de poisson
45min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 λεπτ.
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Blanquette de cabillaud
55min
Chou-fleur en soufflé
55min