Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeamă de portocală proaspăt stoarsă
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 20 g miere
- ½ linguriță ghimbir măcinat
- ¼ linguriță sare, plus 2 prize pentru asezonat
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus 2 prize pentru asezonat
- 500 g apă
- 4 fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
- 4 linguri ceapă verde (aprox. 50 g), tăiată inele (0,5-1 cm)
- 4 linguri merișoare uscate
- 200 g frunze de fetică (vezi recomandarea)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2047.2 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 278.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5h 15min
Tartă cu mere
1h
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Žádné hodnocení
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Žádné hodnocení
Gyoza cu porc și sos cu soia
Žádné hodnocení
Votka daiquiri cu mure și afine
15 Min
Gin Fizz
5min
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15min
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1 godz. 20 min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min
Mojito
5min