Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeamă de portocală proaspăt stoarsă
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 20 g miere
- ½ linguriță ghimbir măcinat
- ¼ linguriță sare, plus 2 prize pentru asezonat
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus 2 prize pentru asezonat
- 500 g apă
- 4 fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
- 4 linguri ceapă verde (aprox. 50 g), tăiată inele (0,5-1 cm)
- 4 linguri merișoare uscate
- 200 g frunze de fetică (vezi recomandarea)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2047.2 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 278.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzanella cu fructe de mare
1h
Salată de fenicul, țelină și mere verzi
15 Min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Žádné hodnocení
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25min
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Dovleci spaghetti umpluți
1h
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Sardine în papiote, cu salată de fasole verde
Žádné hodnocení
Supă de conopidă mov
Žádné hodnocení
Băutură rece cu ananas și hibiscus
10 Min
Bol cu somon și fasole neagră
35min
Pește gras sous-vide
1 Std. 5 Min