Kompatibilní verze
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
nebo 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (volitelně)
- 2 prize piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă cu broccoli și brânză
25 min
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Žádné hodnocení
Cocktail cu cocos
Žádné hodnocení
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Medalioane de vițel sous-vide
Žádné hodnocení
Salată de căpșune cu vinegretă Xeres caramelizată
Žádné hodnocení
Margarita
5 Min
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 min
Terină condimentată de porc
Žádné hodnocení
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Žádné hodnocení
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Salată de legume coapte cu sos de caju
2 Std. 45 Min