Kompatibilní verze
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
nebo 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (volitelně)
- 2 prize piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Margarita cu cocos
Žádné hodnocení
Pâine de soia cu semințe
Žádné hodnocení
Brunch est-european
Žádné hodnocení
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Žádné hodnocení
Salată de legume coapte cu sos de caju
2h 45min
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1h
Soldăței de omletă
Žádné hodnocení
Salată de vită thai
Žádné hodnocení
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 min
Stir-fry cu ciuperci
55 min
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10min