Guarnición de puerros caramelizados al whisky

Guarnición de puerros caramelizados al whisky

4.0 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
350 g

Suroviny

  • 350 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
  • 35 g de mantequilla
  • 15 g de aceite de oliva virgen extra
  • 75 g de whisky
  • 75 g de agua
  • 50 g de azúcar moreno
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
  • 2 cucharadas colmadas de semillas de sésamo tostado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 350 g

Sodík 2491.1 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 4672 kJ / 1116 kcal
Tuk 56.4 g
Vláknina 9.7 g
Nasycený tuk 22 g
Sacharidy 105.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...