![Guarnición de puerros caramelizados al whisky Guarnición de puerros caramelizados al whisky](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E97768B7-F1EB-482F-B44A-4E491F3DCCC1/Derivates/B127D49E-92E5-43E1-83FC-0D18763D9731.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 35 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de whisky
- 75 g de agua
- 50 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita rasa de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 2 cucharadas colmadas de semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 3484 kJ / 834 kcal
- Protein
- 8.69 g
- Sacharidy
- 63.32 g
- Tuk
- 52.67 g
- Vláknina
- 11.45 g
Alternativní recepty
Calabacín confitado
40 min
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Berenjenas confitadas
35 Min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 Min
Guarnición de cebolla roja y manzana
30 Min
Zanahorias glaseadas
35 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 分钟
Guarnición de pimientos de Padrón
25 Min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 分钟
Puré de zanahorias asadas con anchoas en salazón
45 分钟
Quiche de puerro y queso gallego
1 Std.
Compota de berenjenas
35 Min