Kompatibilní verze
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso cheddar en trozos
- 750 g de agua
- 500 - 600 g patatas con piel lavadas
- 250 g de cebolla en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de repollo cortado en juliana (sin tronco)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1884 kJ / 450 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Coliflor con bechamel
55min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10 min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Pastel de repollo
45min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Crumble de batatas con beicon
1h 40min
Judías verdes a la carbonara
40min
Pastel de patata
1 Std. 15 Min