Kompatibilní verze
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso cheddar en trozos
- 750 g de agua
- 500 - 600 g patatas con piel lavadas
- 250 g de cebolla en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de repollo cortado en juliana (sin tronco)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1884 kJ / 450 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Acelgas con tomate
30min
Espinacas con patatas
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Pastel de repollo
45min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Pudin de guisantes y zanahorias
1h 20 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min