Kompatibilní verze
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté du potager
15min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté de légumes, œufs en cocotte aux épinards
1h
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1h
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Potage de carottes aux fanes
40min
Potage au poireau
30min
Soupe légère aux légumes
20min
Potage Saint-Germain
45 Min