Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Soupe légère aux légumes
20 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Velouté carotte-betterave
35 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Soupe paysanne express
45 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté du potager
15 Min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min