Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g oleju rzepakowego
- 10 g masła
- 500 g cykorii, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
20
g octu balsamicznego
nebo 20 białego octu balsamicznego - 10 g wody
- 2 szczypty soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 120 g sera gorgonzola, pokrojonego na 6 kawałków (20 g każdy)
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 300 g każde)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 1 jajko, roztrzepane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 591.5 mg
Alternativní recepty
Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)
1 Std. 20 Min
Quiche z brokułami i kalafiorem
1hod. 50min
Zapiekanka warzywna z serem feta
1 Std. 20 Min
Sałatka La vignarola z parmezanowymi supełkami
3h 45min
Krokiety z kaszanki z sosem śliwkowym
1 Std. 20 Min
Bliny z paprykowym ragout
2 Std.
Lasagne z grzybami
2h 20min
Pikantna zupa krem z brukselki
40min
Surówka z jarmużem, jabłkiem i papryką
1h 15min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 Min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1h 55min
Surówka z selera na słodko
15 Min