Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de eneldo fresco, sólo hojas
- 200 g de cebolla, en cuartos
- 40 g de mantequilla, cortado en trozos
-
450 - 500
g de hongos, frescos, (por ejemplo, boletus, rebozuelos...), cortados en rodajas
nebo 450 - 500 g de champiñón blanco fresco, cortado en rodajas - 2 cditas paprika, dulce
- 1 cda paprika, ahumada y molida
- 1 cdita harina de trigo (volitelně)
- 50 - 70 g de vino blanco
- 600 g de agua
- 300 g de leche
- 1 cdita cúrcuma en polvo
-
2
cditas caldo de verduras en pasta
nebo 1 ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L) desmenuzado - 1 ½ cditas eneldo, seco
- 1 cda puré de tomate
- 15 - 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita sal
- ½ cdita pimienta negra molida
- crema ácida para servir
- limón amarillo cortado en rodajas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 350.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Sopa de chícharo y menta
20min
Sopa de poro y papa
30min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 Min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Sopa fría de kimchi
10min
Kipe charola
1h 30min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 Min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min