
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pfifferlingsfüllung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 20 g Butterschmalz
-
200
g Pfifferlinge frisch
nebo 200 g Pfifferlinge aus dem Glas abgetropft - 200 g Brötchen, altbacken in Würfeln (2 cm)
- 50 g Milch
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
Fertigstellung
- 1500 g Kalbsoberschale am Stück
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Butterschmalz zum Braten
- 150 g Möhren in Würfeln (2 cm)
- 150 g Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
- 150 g Zwiebeln in Würfeln (2 cm)
- 400 g Kalbsfond
-
200
g Sahne
nebo 200 g Saure Sahne - 25 g Speisestärke
- 40 g Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix)
-
200
g Pfifferlinge frisch
nebo 200 g Pfifferlinge aus dem Glas abgetropft - 20 g Weißwein, trocken (volitelně)
- 800 g Spätzle, frisch zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 609 kcal / 2546 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1hod. 30min
Hummer Thermidore
35min
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2hod.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Roastbeef mit Senfkruste
2hod. 20min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Oster-Biskuitrolle
9hod. 30min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1hod. 15min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Rheinischer Sauerbraten
51hod.
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 45min