Gnocchi delle Valli

5.0 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
  • 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
  • 800 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 uovo
  • 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
  • 50 g di burro
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 484.1 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 3962.3 kJ / 947 kcal
Tuk 46.9 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 28.4 g
Sacharidy 104.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...