
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
- 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
- 800 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
- 50 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947 kcal / 3962.3 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 46.9 g
- Sacharidy
- 104.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 28.4 g
- Sodík
- 484.1 mg
Alternativní recepty
Occhi del diavolo
40min
Yogurt al cioccolato
13hod.
Gamberoni in guazzetto
40min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1hod. 30min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2hod. 30min
Vichyssoise con pasta
35min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Risotto alla carbonara
2hod.
Pasta panna e salmone
30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Risotto zafferano e luganega
40min