Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
- 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
- 800 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
- 50 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3962.3 kJ / 947 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 104.5 g
- Tuk
- 46.9 g
- Nasycený tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 484.1 mg
Alternativní recepty
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1 Std.
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Yogurt al cioccolato
13 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15 Min
Risotto alla carbonara
2 Std.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Salmone al vapore con salsa all'arancia e contorno di broccolo romano
35 Min