Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Hoisin pork bowl
30min
Sticky sesame chicken
40min
Red pesto chicken salad
35 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Thai beef salad
1h 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Seared steak and rocket salad
20 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min