Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Alternativní recepty
Sticky chicken
24h 35min
Sticky sesame chicken
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Red pesto chicken salad
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Hoisin pork bowl
30min
Wonton soup (pork)
45min
Korean barbecue chicken with rice
45min