Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Alternativní recepty
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Red pesto chicken salad
35 min
Wonton soup (pork)
45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sticky chicken
24h 35min