Ensalada de espelta perlada a la griega

Ensalada de espelta perlada a la griega

4.4 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 300 g de espelta perlada
  • 550 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de pepino en dados
  • 70 g de cebolla roja en juliana
  • 50 g de aceitunas negras sin hueso
  • 10 tomates cherry en trozos
  • 200 g de queso feta desmenuzado
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 589 mg
Protein 11 g
Kalorie 1463 kJ / 349 kcal
Tuk 17.4 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...