Papillotes de pescado con pak choi

Papillotes de pescado con pak choi

3.0 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

  • de granos de espelta (ver sugerencia)
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • de jengibre fresco (aprox. 2 cm, en rodajas finas)
    1 trozo
  • de miel
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de zumo de lima
    30 g
  • de salsa de soja
    30 g
  • de aceite de oliva
    10 g
  • de pak choi en trozos (aprox. 4 cm)
    200 g
    200 g de hojas de espinaca frescas
  • filetes de pescado blanco sin piel de aprox. 150-200 g cada uno (besugo, lubina, bacalao, dorada, merluza, etc.)
    4
  • de cilantro fresco picado
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 374.3 kcal / 1566.2 kJ
Protein 39.3 g
Tuk 6.9 g
Sacharidy 43.7 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 1113.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...