![Papillotes de pescado con pak choi Papillotes de pescado con pak choi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/afba361f-a6fb-4d44-a607-de4c44bed630/Derivates/1d5fc300-7b03-498b-929f-0d8989b92040.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de espelta (ver sugerencia)
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm, en rodajas finas)
- 1 cucharada de miel
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de zumo de lima
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de oliva
-
200
g de pak choi en trozos (aprox. 4 cm)
nebo 200 g de hojas de espinaca frescas - 4 filetes de pescado blanco sin piel de aprox. 150-200 g cada uno (besugo, lubina, bacalao, dorada, merluza, etc.)
- 1 cucharada de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Solomillo de cerdo con crema de hinojo y puré de chirivías
1 godz.
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Ensalada de hinojo y manzana
20min
Salmón con cuscús, verduras y salsa de cúrcuma
50 min
Bacalao glaseado al estilo coreano con arroz y brócoli al vapor
30 min
Merluza a la gallega
40min
Ragout de pollo
45 min
Papillote de salmón con tomates secos y cuscús
35min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 min