Kompatibilní verze
Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aliño de hierbas
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 10 g de cebollino fresco en trozos
- 80 g de cebolla en cuartos
- ½ chile rojo fresco (volitelně)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre
- 20 g de zumo de limón
Poke
- 200 g de bulgur de grano medio
- 400 g de agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 220 g de atún al natural escurrido
- 150 g de pepino de cualquier tipo en dados (1 cm)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1971 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini poke bowls vegetarianos
40 Min
Curry indio de verduras
50min
Bol de trigo tierno, verduras y hummus de remolacha
40 Min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30 Min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25 Min
Biryani de verduras - India
50min
Curry vegano de berenjenas
50min
Cuscús de coliflor con dátiles
10 Min
Bulgur de grano medio (Cocción de arroz)
35min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Curry de garbanzos y verduras
25 Min
Quinoa con guisantes y pesto de almendra
25 Min