![Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C80080D-2514-4D41-A360-A6597EFF0CC9/Derivates/dee1dd31-c1a7-4df2-b2c6-648923e72ceb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de endibias en trozos de 2 cm
- 20 g de vinagre balsámico
- 10 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 120 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 591.5 mg
Alternativní recepty
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1小时
Milhojas de verduras
1h 30min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 分钟
Judías verdes crujientes con chalotas
35min
Pudin de brócoli
1小时
Tartar de bacalao y sandia
40 分钟
Hinojo "a la parmesana"
1h 25min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Acelgas y ajetes con huevos
40 分钟
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1 Std. 20 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min