Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de endibias en trozos de 2 cm
- 20 g de vinagre balsámico
- 10 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 120 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 591.5 mg
Alternativní recepty
Coliflor a la parmesana
40 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 min
Pudin de brócoli
1 Std.
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Pastel de patata con kale
1u. 40min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1 Std. 15 Min
Tatín de endibias, camembert y jamón
50 min
Galette de setas
1 Std.
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min