Kompatibilní verze
Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de patates douces de taille homogène, coupées en deux dans la longueur, avec la peau
- 60 g de cheddar, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 100 g de poivron rouge, en morceaux
- 1 piment rouge, épépiné
- 140 g de grains de maïs en conserve
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- ½ c. à soupe de paprika
- ½ c. à soupe de cumin en poudre
- sel
- poivre moulu
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 oignon vert, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377 kJ / 332 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 Std. 5 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 Min
Hachis de maïs
1 Std.
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1 Std.
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Curry d'aubergine
50 Min
Paëlla veggie
50 Min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min