Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

2.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de navet coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 456 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 1346.8 kJ / 319.3 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 42.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...