Kompatibilní verze
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di riso selvaggio
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di funghi freschi, affettato
- 40 g di porro, affettato
- 30 g di burro vegetale, senza lattosio
- 150 g di acqua + q.b tiepida per ammollo
- 150 g di latte di cocco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di origano secco
- ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- prezzemolo fresco per guarnire
- ½ lime preferibilmente biologico, a spicchi
- pane tostato, a fette, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di orzo e funghi
1h
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Vellutata speziata di zucca
50 min
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Zuppa di patate e funghi
20min
Zuppa harira marocchina
40 min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1h 15 min
Zuppa di broccoli e formaggio
40 min
Gemusesuppe
40 min
Zuppa di miso con soba
55 min