Kompatibilní verze
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di riso selvaggio
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di funghi freschi, affettato
- 40 g di porro, affettato
- 30 g di burro vegetale, senza lattosio
- 150 g di acqua + q.b tiepida per ammollo
- 150 g di latte di cocco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di origano secco
- ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- prezzemolo fresco per guarnire
- ½ lime preferibilmente biologico, a spicchi
- pane tostato, a fette, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1 Std.
Insalata di ceci e coriandolo
40 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Korma di verdure con anacardi
55 min
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Žádné hodnocení
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Vin brûlé
20min
Minestra di orzo e funghi
1 Std.
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 min
Risotto con verdure e sogliola
40 min
Vellutata speziata di zucca
50 min