Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

5.0 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
  • ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2100 g di acqua
  • 50 g di vino rosso
  • 50 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 cucchiaio zucchero
  • 20 g di aceto balsamico
  • 300 g di insalata mista a foglie piccole
  • 100 g di crostini di pane a dadini
  • 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
  • 40 g di anacardi
  • 50 g di frutti rossi misti freschi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 546 mg
Protein 20.9 g
Kalorie 1986 kJ / 475 kcal
Tuk 30.7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...