Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
- ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 2100 g di acqua
- 50 g di vino rosso
- 50 g di confettura di mirtilli neri
- 1 cucchiaio di zucchero
- 20 g di aceto balsamico
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- 100 g di crostini di pane, a dadini
- 50 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 40 g di anacardi
- 50 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 546 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2 godz. 30 min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Roastbeef
55 Min
Tonno di coniglio
48h
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53h