
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
- ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 2100 g di acqua
- 50 g di vino rosso
- 50 g di confettura di mirtilli neri
- 1 cucchiaio di zucchero
- 20 g di aceto balsamico
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- 100 g di crostini di pane a dadini
- 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 40 g di anacardi
- 50 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 475 kcal / 1986 kJ
- Protein
- 20.9 g
- Tuk
- 30.7 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 546 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Cappone agli agrumi con purè di carote
2hod. 30min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3hod. 30min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2hod. 40min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1hod. 10min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1hod. 25min
Capesante gratinate
30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min