Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
- ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 2100 g di acqua
- 50 g di vino rosso
- 50 g di confettura di mirtilli neri
- 1 cucchiaio di zucchero
- 20 g di aceto balsamico
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- 100 g di crostini di pane, a dadini
- 50 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 40 g di anacardi
- 50 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 546 mg
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Brandacujun
45min