Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
TM6

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
  • ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2100 g di acqua
  • 50 g di vino rosso
  • 50 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 cucchiaio di zucchero
  • 20 g di aceto balsamico
  • 300 g di insalata mista a foglie piccole
  • 100 g di crostini di pane, a dadini
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
  • 40 g di anacardi
  • 50 g di frutti rossi misti freschi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1986 kJ / 475 kcal
Protein
20.9 g
Sacharidy
28.9 g
Tuk
30.7 g
Nasycený tuk
5.7 g
Vláknina
3 g
Sodík
546 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty